Handelsbetingelser

Gældende fra den 8. december 2022

theartdepartment.dk er ejet af:

The Art Department
Kystvej 49, Egense
9280 Storvorde
Danmark
CVR: 27194257

Fragt og priser

  • Vi sender på alle hverdage.
  • Ordrer modtaget på helligdage eller i weekenden afsendes efterfølgende hverdag.
  • Vi bestræber os på, at du modtager dine varer indenfor 1-3 hverdage.

Leveringstiden er 1-3 hverdage, og vores fragtpriser til Danmark er:

Levering til GLS pakkeshop DKK 55,-
Levering til firmaadresse DKK 60,-
Levering til privatadresse DKK 75,-

Vi sender kun til Danmark.

Kundeservice

Alle henvendelser skal sendes til kasperdyrvigrandorff@gmail.com
Vi gør hvad vi kan for at svarer indenfor et døgn.

Priser og betaling

Du kan betale med: Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro.

Beløbet vil blive trukket fra din konto, når dine varer afsendes.

Alle priser er incl. 25% moms.

Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

EAN bestilling

Vi modtager gerne EAN bestillinger fra offentlige institutioner. Venligst kontakt os på kasperdyrvigrandorff@gmail.com med din bestilling.

Ordrebekræftelse

Du modtager en ordrebekræftelse/kvittering når du har gennemført dit køb.

Returret

theartdepartment.dk yder 30 dages fuld returret gældende fra den dag, varen er modtaget. Du skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden for 2 måneder efter du har konstateret fejlen eller manglen. Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Vedlæg venligst den fremsendte kvittering eller en kopi af denne. Hvis varen viser tegn på at være blevet brugt på en måde, så det kan siges, at det forringer værdien af varen, mister du retten til at returnere den.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overfører vi hele købsbeløbet tilbage til kontoen, hvorfra betalingen er foregået. Det er ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto. Husk at gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt afsted. Du betaler selv for alle fragtomkostninger ved returnering.

Varen skal sendes til:

The Art Department
Kystvej 49, Egense
9280 Storvorde
Danmark
Mærk pakken “RETUR”

Reklamationer

Alle køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved din vare, så kontakt os på kasperrandorff@gmail.com

Persondatapolitik

Oplysninger afgivet på shop.randorff.dk videregives eller sælges ikke videre til tredjemand. Du har altid ret til oplysninger registreret hos theartdepartment.dk. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kasperdyrvigrandorff@gmail.com.

Mangler du svar på andet er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon 60159484 eller kasperdyrvigrandorff@gmail.com.